Espaguetis con setas
Ingredients
- 75 g espaguetti
- 50 g setas
- 50 g nata
- 10 g queixo relado
- 1 cullerada (5mL) aceite oliva
- sal ao gusto
- pementa branca
Instructions
- Cocer a pasta en auga fervendo con sal o tempo que indique o fabricante. Escorrer e refrescar. Nunha cazola quentar aceite e engadir as setas moi picadas. Deixar cociñar uns minutos e engadir a nata deixando cocer 5 min. máis. Mesturar a pasta coa salsa e salpementar. Cubrir con queixo.
Notes
Vantaxes:
As principais características da pasta son ó seu gran aporte en hidratos de carbono de absorción lenta (amidón) e en proteínas (glute), e ó seu baixo contido en graxas.
As setas conteñen un 90% de auga, hidratos de carbono e fibra, polo que se recomenda en dietas de adelgazamento. Son ricas en vitaminas do grupo B, potasio, fósforo, iodo, calcio, e outras substancias beneficiosas para o organismo.
As principais características da pasta son ó seu gran aporte en hidratos de carbono de absorción lenta (amidón) e en proteínas (glute), e ó seu baixo contido en graxas.
As setas conteñen un 90% de auga, hidratos de carbono e fibra, polo que se recomenda en dietas de adelgazamento. Son ricas en vitaminas do grupo B, potasio, fósforo, iodo, calcio, e outras substancias beneficiosas para o organismo.