Froita fresca (piña)
Ingredients
- 120 g piña natural
Instructions
- Cortar, pelar e servir.
Notes
Vantaxes:
A piña contén un elevado contido de auga e destaca o seu aporte en hidratos de carbono e bromelaína, enzima que facilita a dixestión de proteínas, polo que é un alimento que facilita a dixestión. Ademais destaca o seu contido en potasio, iodo e vitamina C. Grazas ó aporte desta vitamina a piña contribúe a reducir o risco de múltiples enfermidades, entre elas as cardiovasculares, as dexenerativas e mesmo o cancro.
A piña contén un elevado contido de auga e destaca o seu aporte en hidratos de carbono e bromelaína, enzima que facilita a dixestión de proteínas, polo que é un alimento que facilita a dixestión. Ademais destaca o seu contido en potasio, iodo e vitamina C. Grazas ó aporte desta vitamina a piña contribúe a reducir o risco de múltiples enfermidades, entre elas as cardiovasculares, as dexenerativas e mesmo o cancro.