Print

Pavo refogado con verduras

Course Segundo prato

Ingredients

  • 150 g peituga pavo
  • 25 g pemento vermello
  • 25 g pemento verde
  • 25 g cenoria
  • 50 g cabaciño
  • 20 g cebola
  • 1 dente (5g) allo
  • 1 cullerada sopeira (10mL) aceite oliva
  • sal ao gusto

Instructions

  • Cortar o pavo en dados e logo de salpementar, douralo ben nunha tixola moi quente con aceite. Retirar e reservar. Nese mesmo aceite refogar as verduras cortadas en xuliana e cando estean "al dente" engadirlles o pavo. Deixar mesturar os sabores e retirar.

Notes

Vantaxes:
O pavo é fonte de proteínas, vitaminas do grupo do complexo B e ácido fólico e de minerais como o fósforo, o potasio, o magnesio, o ferro e o zinc. A carne de pavo contén maior proporción de graxa insaturada que axuda a previr os problemas do corazón. E ademais presenta menor contido en graxas saturadas e menor valor calórico.