Tallaríns con gulas e verduras
Ingredients
- 70 g tallaríns
- 50 g gulas
- 20 g cabaciño
- 20 g pemento vermello
- 10 g queixo relado
- 1 cullerada sopeira (10mL) aceite oliva
- pementa branca
- sal ao gusto
Instructions
- Cocer a pasta en auga fervendo con sal o tempo que nos indique o fabricante. Escorrer e refrescar. Cortar as verduras en tiras e refogar no aceite. Engadir a pasta e as gulas, e salpementar. Cubrir con queixo relado.
Notes
Vantaxes:
As principais características da pasta son o seu grande aporte en hidratos de carbono de absorción lenta (amidón) e en proteínas (glute), e o seu baixo contido en graxas. Ademais, ten a vantaxe de que é moi fácil de cociñar.
As principais características da pasta son o seu grande aporte en hidratos de carbono de absorción lenta (amidón) e en proteínas (glute), e o seu baixo contido en graxas. Ademais, ten a vantaxe de que é moi fácil de cociñar.