Peituga de pavo asada
Ingredients
- 150 g peituga pavo
- 15 g cebola
- 15 g cenoria
- 15 g pemento vermello
- 50 g arroz
- 50 mL viño branco
- 5 g maicena
- 1 cullerada (5mL) aceite oliva
- romero
- pementa
- sal ao gusto
Instructions
- Facer a salsa cortando as verduras en dados e refogar no aceite, a continuación engadir o caldo e o romero. Cortar a peituga en filetes grosos, marcar na prancha e introducila na salsa ata finalizar a súa cocción. Acompañar de arroz en branco.
Notes
Vantaxes:
O pavo é fonte de proteínas, vitaminas do grupo do complexo B e ácido fólico e de minerais como o fósforo, o potasio, o magnesio, o ferro e o zinc. A carne de pavo contén maior proporción de graxa insaturada que axuda a previr os problemas do corazón. Ademais presenta menor contido en graxas saturadas e menor valor calórico.
O pavo é fonte de proteínas, vitaminas do grupo do complexo B e ácido fólico e de minerais como o fósforo, o potasio, o magnesio, o ferro e o zinc. A carne de pavo contén maior proporción de graxa insaturada que axuda a previr os problemas do corazón. Ademais presenta menor contido en graxas saturadas e menor valor calórico.