Tallaríns con tomate cherry e encurtidos
Ingredients
- 75 g tallaríns
- 75 g salsa tomate
- 50 g tomate cherry
- 30 g oliva
- 30 g cogombros (pepinillos)
- 1 dente (5g) allo
- 1 cullerada sopeira (10mL) aceite oliva
- sal ao gusto
Instructions
- Cocer a pasta en abundante auga con sal o tempo que indique o fabricante. Escorrer e refrescar. Cortar os tomates cherry pola metade ou en cuartos. Nunha cazola con aceite dourar os allos cortados en láminas moi finas. Cando estean dourados, engadir os tomates, os encurtidos troceados e escorridos do vinagre e a salsa de tomate. Poñer o conxunto a punto de sal. Quentar uns minutos. Mesturar coa pasta e servir.
Notes
Vantaxes:
As principais características da pasta son o seu grande aporte en hidratos de carbono de absorción lenta (amidón) e en proteínas (glute), e o seu baixo contido en graxas. Ademais, ten a vantaxe de que é moi fácil de cociñar.
As principais características da pasta son o seu grande aporte en hidratos de carbono de absorción lenta (amidón) e en proteínas (glute), e o seu baixo contido en graxas. Ademais, ten a vantaxe de que é moi fácil de cociñar.