Perca con tallaríns
Ingredients
- 160 g perca
- 70 g tallaríns
- 30 g cebola
- 1 dente (5g) allo
- 1 cullerada sopeira (10mL) aceite oliva
- perexil
- pementa
- sal ao gusto
Instructions
- Ferver a pasta o tempo que nos indique o fabricante, refrescar, escorrer. Limpar a perca, filetear e facer á prancha. Refogar o allo e a cebola no aceite, engadir os tallaríns, salpementar e servir.
Notes
Vantaxes:
A perca é un peixe branco, cun baixo contido lipídico; non presenta unha porcentaxe elevada de proteínas, pero as que contén son dun alto valor biolóxico. Ademais, contén vitaminas do grupo B e A, e minerais como potasio, fósforo, magnesio e ferro.
A perca é un peixe branco, cun baixo contido lipídico; non presenta unha porcentaxe elevada de proteínas, pero as que contén son dun alto valor biolóxico. Ademais, contén vitaminas do grupo B e A, e minerais como potasio, fósforo, magnesio e ferro.