Crema fría de cabaza
Ingredients
- 70 g cabaza
- 1 vaso (250 mL) caldo verduras
- 40 g cenoria
- 40 g cebola
- 30 g porro
- 1 dente (5g) allo
- 1 cullerada (5mL) aceite oliva
- pementa
- tomiño
- sal ao gusto
Instructions
- Cortar as verduras finas, refogar no aceite, cubrir co caldo. Cocer durante 15 min.Triturar e sazonar. Deixar enfriar e servir.
Notes
Vantaxes:
Debido a que a auga é o principal compoñente da cabaza e que presenta un baixo contido en hidratos de carbono, este alimento faise indispensable na dieta.
A cabaza é un bo regulador de azucres en sangue, contén beta-carotenos, actúa como expectorante e presenta propiedades antioxidantes.
Debido a que a auga é o principal compoñente da cabaza e que presenta un baixo contido en hidratos de carbono, este alimento faise indispensable na dieta.
A cabaza é un bo regulador de azucres en sangue, contén beta-carotenos, actúa como expectorante e presenta propiedades antioxidantes.