Ensaladilla rusa
Ingredients
- 140 g bese conxelada ensaladilla
- 40 g maionesa
- 35 g atún conserva
- 30 g feixón verde
- 40 g chícharos
Instructions
- Cortar todos os ingredientes en dados do mesmo grosor, cocelos por separado segundo orde de dureza e mesturar todo. Engadir o atun e aliñar ao gusto, mesturar todo coa maionesa.
Notes
Vantaxes:
O principal compoñente da pataca despois da auga, é o amidón. Cabe destacar o seu baixo aporte de proteínas e graxas. Ademais é unha importante fonte de minerais como potasio, magnesio e fósforo, e vitaminas do grupo B (tiamina, niacina) e vitamina C. Estas substancias son beneficiosas para o organismo, xa que melloran as doenzas relacionadas cos riles ou cistite. É aconsellable o seu consumo pola súa acción diurética e depuradora. Ademais este prato contén chícharos e feixóns verdes, os cales presentan substancias moi beneficiosas para a saúde, tales como a vitamina C e a fibra.
O principal compoñente da pataca despois da auga, é o amidón. Cabe destacar o seu baixo aporte de proteínas e graxas. Ademais é unha importante fonte de minerais como potasio, magnesio e fósforo, e vitaminas do grupo B (tiamina, niacina) e vitamina C. Estas substancias son beneficiosas para o organismo, xa que melloran as doenzas relacionadas cos riles ou cistite. É aconsellable o seu consumo pola súa acción diurética e depuradora. Ademais este prato contén chícharos e feixóns verdes, os cales presentan substancias moi beneficiosas para a saúde, tales como a vitamina C e a fibra.