Estufado de tenreira con cenoria
Ingredients
- 125 g tenreira tapa
- 100 g cenorias
- 100 mL auga
- 50 mL caldo carne
- 50 g arroz
- 50 g cebola
- 5 g fariña
- 1 cullerada (5mL) aceite oliva
- perexil
- pementa
- tomiño
- sal ao gusto
Instructions
- Nunha pota dourar a cebola picada en aceite. Engadir a tenreira cortada en anacos e douralos. Cubrir coa fariña, mollar co caldo de carne. Introducir as cenorias cortadas a dados grandes. Salpementar. Cocer a lume lento durante 1 hora. Acompañar de arroz fervido.
Notes
Vantaxes:
A Tenreira Gallega é a primeira carne de vacún con control integral e certificado de garantía.
A carne procedente do vacún é un alimento completo e esencial para unha dieta san e equilibrada, e destaca polo seu elevado contido proteico. Estas proteínas son altamente dixeribles e de gran valor biolóxico. Ademais, é rica en vitaminas do grupo B e en minerais como fósforo, magnesio e ferro.
A Tenreira Gallega é a primeira carne de vacún con control integral e certificado de garantía.
A carne procedente do vacún é un alimento completo e esencial para unha dieta san e equilibrada, e destaca polo seu elevado contido proteico. Estas proteínas son altamente dixeribles e de gran valor biolóxico. Ademais, é rica en vitaminas do grupo B e en minerais como fósforo, magnesio e ferro.