Feixóns verdes con pemento
Ingredients
- 150 g feixón verde
- 80 g pataca
- 40 g pemento piquillo
- 40 g cebola
- 1 dente (5g) allo
- 1 cullerada sopeira (10mL) aceite oliva
- pementa
- sal ao gusto
Instructions
- Trocear os feixóns verdes, cocelos en auga fervendo con sal ata que estean tenras. No aceite refogar o allo, a cebola e o pemento de piquillo. Mesturar todo e salpementar. Acompañar de pataca cocida.
Notes
Vantaxes:
Os feixóns caracterízanse polo seu baixo aporte calórico, fundamentalmente polo seu escaso contido en graxas e á súa riqueza en fibra; son pobres en sodio e conteñen vitaminas como a vitamina A e B6 (piridoxina).
Os feixóns caracterízanse polo seu baixo aporte calórico, fundamentalmente polo seu escaso contido en graxas e á súa riqueza en fibra; son pobres en sodio e conteñen vitaminas como a vitamina A e B6 (piridoxina).