Guiso de melva
Ingredients
- 150 g melva
- 1 (100g) pataca
- 20 g chícharos
- 20 g cebola
- 20 g pemento vermello
- 20 g pemento verde
- 1 dente (5g) allo
- 1 cullerada sopeira (10mL) aceite oliva
- pementón doce
- sal ao gusto
Instructions
- Limpar e cortar a melva. Refogar allo, cebola e pementos en aceite. Engadir a pataca en dados grandes e pementón. Cubrir con auga. Engadir a melva e os chícharos ata completar a súa cocción.
Notes
Vantaxes:
A melva é un peixe azul. Como tal é un alimento cun elevado valor nutricional, debido ó seu contido en proteínas de alto valor biolóxico, aporte vitamínico e o seu contido en ácidos graxos insaturados omega-3, que preveñen das enfermidades cardiovasculares e cancro.
A melva é un peixe azul. Como tal é un alimento cun elevado valor nutricional, debido ó seu contido en proteínas de alto valor biolóxico, aporte vitamínico e o seu contido en ácidos graxos insaturados omega-3, que preveñen das enfermidades cardiovasculares e cancro.