Macarróns con atún
Ingredients
- 90 g macarróns
- 50 g atún aceite
- 150 g salsa tomate
- 40 g cebola
- 10 g perexil
- 1 cullerada (5mL) aceite oliva
- sal ao gusto
- ourego
Instructions
- Cocer a pasta en auga fervendo con sal. Mentres, rustrir a cebola nunha tixola con aceite. Engadir a salsa de tomate e o atún desmigado. A continuación engadir a pasta e dar ou punto de sal e pementa. Cubrir con ourego.
Notes
Vantaxes:
Ademais do aporte calórico da pasta e do atún, debemos ter en conta que neste prato emprégase salsa de tomate. O tomate e os seus derivados presentan numerosos beneficios para o organismo, tales como propiedades antioxidantes, debidas ó licopeno ou efecto diurético propio do potasio.
Ademais do aporte calórico da pasta e do atún, debemos ter en conta que neste prato emprégase salsa de tomate. O tomate e os seus derivados presentan numerosos beneficios para o organismo, tales como propiedades antioxidantes, debidas ó licopeno ou efecto diurético propio do potasio.