Minestra
Ingredients
- 80 g cenorias
- 60 g alcachofas
- 60 g tomate
- 30 g chícharos
- 20 g feixóns verdes
- 1 dente (3g) allo
- 1 cullerada (5mL) aceite oliva
- perexil
- sal ao gusto
Instructions
- Cortar as verduras de forma irregular, cocer segundo orde de dureza: cenoria, feixóns e chícharos. Escorrer. Refogar o allo en aceite, refogar as alcachofas engadir o resto dos ingredientes e acabar de refogar. Suxerencia: acompañar de pataca cocida.
Notes
Vantaxes:
Grazas á combinación de numerosas verduras este prato aporta substancias cunha elevada acción antioxidante, vitaminas do grupo B, A, E, C, e minerais como potasio, fósforo, calcio ou magnesio.
Grazas á combinación de numerosas verduras este prato aporta substancias cunha elevada acción antioxidante, vitaminas do grupo B, A, E, C, e minerais como potasio, fósforo, calcio ou magnesio.