Sopa Xuliana
Ingredients
- 1 (36 g) cenoria
- 24 g cebola
- 24 g porro
- 24 g acelgas
- 18 g chícharos
- 90 mL caldo ave
- 30 mL auga
- 1 cullerada (6mL) aceite oliva
- pementón doce
- sal ao gusto
Instructions
- Refogar a cebola, o porro e a cenoria (todo cortado en tiras) no aceite durante 5 minutos. Engadir o pemento doce e a continuación o caldo de ave. Deixar levantar fervor e engadir a acelga (en tiras) e finalmente os chícharos. Probar de sal.
Notes
Vantaxes:
Ó combinar diferentes verduras, como cenoria, acelgas, chícharos e porros, abastecemos ó organismo de substancias antioxidantes, vitaminas do grupo B, A, C e E, minerais como potasio, fósforo, calcio ou magnesio, e fibra.
Ó combinar diferentes verduras, como cenoria, acelgas, chícharos e porros, abastecemos ó organismo de substancias antioxidantes, vitaminas do grupo B, A, C e E, minerais como potasio, fósforo, calcio ou magnesio, e fibra.