Tallaríns con salsa mariñeira
Ingredients
- 80 g pasta (tallaríns)
- 100 mL caldo peixe
- 10 g cebola
- 10 g fariña
- 15 g salsa tomate
- 1 dente (5g) allo
- colorante alimentario
- perexil
- loureiro
- sal ao gusto
Instructions
- Ferver a pasta segundo o tempo que indique o fabricante, escorrer e refrescar. Nunha pota, rustrir no aceite o allo picado e a cebola cunha folla de loureiro, engadir a fariña e o caldo coloreado, a salsa de tomate, salpementar e cubrir con perexil.
Notes
Vantaxes:
As principais características da pasta son o seu grande aporte en hidratos de carbono de absorción lenta (amidón) e en proteínas (glute), e o seu baixo contido en graxas. Ademais, ten a vantaxe de que é moi fácil de cociñar.
As principais características da pasta son o seu grande aporte en hidratos de carbono de absorción lenta (amidón) e en proteínas (glute), e o seu baixo contido en graxas. Ademais, ten a vantaxe de que é moi fácil de cociñar.