Tenreira asada ao viño tinto
Ingredients
- 150 g tenreira tapa
- 100 mL viño tinto
- 100 mL caldo carne
- 50 g arroz
- 10 g fariña
- 1 cullerada sopeira (10mL) aceite oliva
- pementa negra en gran
- sal ao gusto
Instructions
- Cortar a tenreira en anacos grandes, dourar nunha pota. Engadir o viño tinto ata reducir o alcohol. Ligar con fariña e engadir o caldo de carne. Introducir ao forno ata completar a súa cocción. Acompañar de arroz branco ao forno.
Notes
Vantaxes:
A Tenreira Gallega é a primeira carne de vacún con control integral e certificado de garantía.
A carne procedente do vacún é un alimento completo e esencial para unha dieta san e equilibrada, e destaca polo seu elevado contido proteico. Estas proteínas son altamente dixeribles e de gran valor biolóxico. Ademais, é rica en vitaminas do grupo B e en minerais como fósforo, magnesio e ferro.
A Tenreira Gallega é a primeira carne de vacún con control integral e certificado de garantía.
A carne procedente do vacún é un alimento completo e esencial para unha dieta san e equilibrada, e destaca polo seu elevado contido proteico. Estas proteínas son altamente dixeribles e de gran valor biolóxico. Ademais, é rica en vitaminas do grupo B e en minerais como fósforo, magnesio e ferro.